Cautare

1738 de rezultate pentru "accidente rutiere bihor salard un boboc" (2.82 secunde)
La inceputul acestei saptamani, politistii de politie rutiera, sub coordonarea Directie Rutiere - I.G.P.R., au actionat pe DN2, pentru prevenirea si combaterea abaterilor de la normele rutiere savarsite in trafic, de catre conducatorii de motociclete si mopede.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? ... Ingrijirea medicala de specialitate este critica, mai ales in situatia in care AVC-ul este provocat de un cheag de sange. Tipuri principale de accident vascular Exista doua tipuri principale de accidente vasculare:
Atunci cand impuneti un tempo artificial zilei prin mersul la culcare tarziu, consecintele asupra sanatatii nu vor intarzia sa apara. Tipul de somn Somnul este un ciclu de faze ce variaza intre etapa REM (rapid eye movement) si cea non-REM.
Ingrijirea medicala de specialitate este critica, mai ales in situatia in care AVC-ul este provocat de un cheag de sange. Exista doua tipuri principale de accidente vasculare: - Accident vascular cerebral ischemic - Acest tip este intalnit in majoritatea cazurilor (aproximativ 80-85%) de accidente vasculare cerebrale.
Pana va fi gata autostrada promisa, singura legatura intre Capitala si judetele din nordul Moldovei este drumul european E 85, sau DN 2, care a capatat un renume trist din cauza numarului mare de accident rutiere.
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Si mai prost este ca asa s-au obisnuit si vinovatii accidentelor, incat parca nu mai au nici un fel de limita.
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti.
Un exemplu:
Craiovenii ar putea plati de la 1 septembrie 1,5 lei pentru un bilet de calatorie cu mijloacele de transport în comun ale Regiei Autonome de Transport, adica mai mult cu 0,3 lei fata de tariful actual.
Mogulul Dan Voiculescu pare a fi scapat lucrurile de sub control, iar destinul sau politic se apropie cu pasi repezi de un final care ar insemna un prim pas in "salubrizarea" politicii romanesti.
De ce au fost ingaduiti atata vreme in managementul unitatilor publice oameni care nu fac altceva decat sa incaseze indemnizatii de sase-opt milioane lunar nu a fost niciodata un secret:
"Filiala Municipala Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare apreciaza ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu drept noi dovezi ale comportamentului arogant si obraznic ale acestui marinar pensionar, care confunda, acum ca niciodata, Statul Roman cu nava Biruinta, pe Elena Vacarescu cu Elena Udrea si mitocania cu bunul-simt", se arata intr-un comunicat semnat de Catalin Boboc, presedintele organizatiei.
"Filiala Municipala Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare trage un nou si important semnal de alarma.
Dupa o raita prin sediu, in timpul careia ne-am zgait ochii pe pereti si la tablourile de pe perete, am auzit un zgomot de undeva dinspre un birou.
Acest lucru a condus la fenomenul actual, de care face atata caz Traian Basescu, al depopularii", este de parere presedintele OTRM Constanta, Catalin Boboc.
Mai mare cu un cap ca inaltime si in mod cert si cu cateva zeci de puncte ca IQ decat "zapacitul" Radu Comanici, fostul senator vrea sa transforme radical PRM Constanta.
Ciudat este, daca nu chiar nelegal, ca functionarii publici, care spun ca lucreaza de un an la intocmirea unui program local de transport si a unui studiu al afluentei de calatori, au uitat sa-l anunte pe partener, SC Fratii Bacriz, de intentiile lor, ba au uitat chiar sa le prezinte consilierilor locali studiile de specialitate, in baza carora acestia sa stie ce voteaza.
Schimbare de brand Virgil Boboc, membru in Colegiul de conducere al Camerei (care a prezidat sedinta Adunarii Generale), i-a informat pe intreprinzatorii privati ca institutia are denumirea stabilita de Hotararea de Guvern nr.
Declaratia liderului de Grup PSD din Senat, senatorul Mihai Fifor, referitoare la declaratia domnului Catalin Boboc, presedintele Comisiei juridice din Senat, din partea PNL, potrivit careia in Biroul Permanent al Senatului nu s-a intrunit numarul necesar de voturi pentru varianta liberalilor, aceea de a se programa pentru plenul de maine subiectul Dan Sova” / Sursa:
google-analytics.com